Kupaći kostim za punije na točkice

Moderan ženski dvodijelni kupaći kostim efektnog dizajna

Dvodijelni kupaći kostim model 143742 Marko impresionira na prvi pogled svojim impresivnim i učinkovitim krojem. Kupaći kostimi u plavom dizajnu ističu se krojem i kvalitetom materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 56,55 €

Ne brinite da vaš lik nije savršen. Malo tko se može pohvaliti savršenim seksi oblinama. Jeste li znali da najveća čar osobnosti leži u odjeći koju odaberete? U slučaju kupaćih kostima, to vrijedi dvostruko. Kako bi bilo da isprobate kupaći kostim za punije na točkice? Točkice djeluju pomalo u retro stilu. Naši preci voljeli su kupaće kostime na točkice, no ovaj se stil ponovno vraća u modu i točkice su doslovno postale hit. Pa čak i u slučaju kupaćih kostima za punije figure. Točkice s odvažnim bojama, poput tirkizne, romantične ružičaste ili strastveno crvene, najbolje funkcioniraju.

Stručnjaci se slažu da gejzir boja optički mršavi. Stoga nabavite kupaći kostim s šarenim točkicama i odvratit ćete pozornost s nesavršenosti svoje figure. Osim toga, kupaći kostimi na točkice daju svjež i mladenački izgled. Nabavite profinjeni moderan kupaći kostim s točkicama u kojem se mogu prepustiti i žene s oblinama.