Prugasti kupaći kostimi za punije

Jednodijelni kupaći kostim klasičnog kroja s gornjim dijelom s uzorkom

Jednodijelni kupaći kostim Perla Baia M-509 impresionira već na prvi pogled svojim dizajnom. Gornji dio je u model dizajnu, što je efektno oživljavanje modela. Kupaći kostimi klasičnog kroja vrlo su ugodni i pružaju udobnost. Ne ograničavaju kretanje u vodi ili na kopnu.

Cijena u trenutku pregleda: 37,41 €

Moderne kratke kupaće hlače s uzorkom udobnog kroja

Moderne kupaće hlače atraktivnog dezena izuzetno su udobne. Izrađene su od ugodnog, kvalitetnog, izdržljivog i brzosušećeg materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 20,77 €

Marko ženski bikini za punije bezvremenskog uzorka na točkice

Želite li zablistati uz vodu u novom kupaćem kostimu? Preferirate li kvalitetu? Preferirate li bezvremenski kroj? Onda vjerujte da se ove bikinije isplati kupiti. Moderni su, bezvremenski i udobni. Ženski kupaći kostimi Juliana Nero renomiranog talijanskog brenda marko garancija su Vašeg zadovoljstva. Jamstvo kvalitete. Dvodijelni kupaći kostim koji zahvaljujući svom dizajnu i kvalitetnom materijalu neće izaći iz mode i nije stvar jedne sezone.

Cijena u trenutku pregleda: 23,79 €

Ako spadate među vlasnice punijih oblika, znajte da postoji nekoliko trikova pomoću kojih možete optički stanjiti svoju figuru. Kako bi bilo da isprobate kupaći kostim s prugama? Istaknite se iz gomile i prestanite nositi obične jednobojne kupaće kostime samo zato što vaša figura nije savršena. Pruge se među modnim trendovima pojavljuju svake godine sa željeznom redovitošću. Što je velika prednost, jer se radi o bezvremenskom kupaćem kostimu.

Ipak, budite oprezni s prugama. Potrebno je odabrati prikladan prugasti print koji optički sužava i oblikuje vašu figuru. Za to su najprikladnije okomite pruge koje mogu činiti čuda. Osim toga, prugasti kupaći kostimi privlače pažnju na prvi pogled upravo svojim prepoznatljivim uzorkom. Ipak, ne brinite, nema potrebe da nosite samo jednodijelne kupaće kostime, koji naravno više laskaju punijim figurama. Pristajat će vam i bikini s dobro odabranim prugama. Osim toga, možete se poigrati bojama, upravo kontrast boja djeluje neobično senzualno.