Crveni ženski kupaći kostimi za punije

Jednodijelni kupaći kostim za veće veličine s V-izrezom i grafičkim printom

Želite li se razveseliti lijepim kupaćim kostimom? Preferirate li moderan i bezvremenski dizajn? Volite li lijepe komade u svom ormaru koji će zadovoljiti vas i vaš novčanik? Onda vam se sviđa ovaj jednodijelni model kupaćeg kostima. U njima ćete napraviti mnogo buke, a pritom ćete se u njima osjećati izuzetno ugodno.

Cijena u trenutku pregleda: 20,77 €

Ženski jednodijelni kupaći kostim za punije s uzorkom jedinstvenog dizajna

Jednodijelni Trendyol kupaći kostim s višebojnim printom impresionira svojim šarenim dizajnom i impresivnim uzorkom. Zahvaljujući kroju i materijalu pružaju udobnost. Ženski kupaći kostimi modernog dizajna pogodni su za uživanje u kupanju, vodenim sportovima i boravku na kopnu.

Cijena u trenutku pregleda: 22,09 €

Jednodijelni kupaći kostim klasičnog kroja s gornjim dijelom s uzorkom

Jednodijelni kupaći kostim Perla Baia M-509 impresionira već na prvi pogled svojim dizajnom. Gornji dio je u model dizajnu, što je efektno oživljavanje modela. Kupaći kostimi klasičnog kroja vrlo su ugodni i pružaju udobnost. Ne ograničavaju kretanje u vodi ili na kopnu.

Cijena u trenutku pregleda: 37,41 €

Atraktivan dvodijelni Lorin za punije kupaći kostim s ojačanim košaricama

Kako udobno i ugodno provesti vruće dane? Kako zablistati ne samo na odmoru, već bilo gdje uz vodu? Zar nisi dovoljno bogat da kupuješ jeftine stvari? Preferirate kvalitetne i bezvremenske modele? Odlučili ste se za dvodijelni kupaći kostim? Onda te čekaju ove. Ženski dvodijelni kupaći kostim L21888 renomiranog brenda Lorin je moderan, bezvremenski, kvalitetan i udoban. Zahvaljujući svom dizajnu i kvaliteti, služit će vam više sezona.

Cijena u trenutku pregleda: 73,91 €

Ženski moderan gornji dio bikinija na vezanje cvjetnog uzorka

Tražite grudnjak za plivanje? Želite bezvremenski uzorak? Onda vam se sviđa ovaj model. Ženski grudnjak za plivanje PW HAVAA renomiranog brenda O’Neill zadivi na prvi pogled samim uzorkom. I nećete izgubiti pažnju u njemu nigdje u blizini vode. Udoban model bezvremenskog kroja i uzorka izrađen je od kvalitetnog, ugodnog, izdržljivog i brzosušećeg materijala. Zadržava svoj oblik i postojanost boje.

Cijena u trenutku pregleda: 14,52 €

Dvodijelni kupaći kostim za veće veličine cvjetnog uzorka udobnog kroja

Ženski dvodijelni kupaći kostim L1126/2 Lorin u modernom i bezvremenskom cvjetnom uzorku izrađen je od ugodnog, kvalitetnog, izdržljivog i brzosušećeg materijala. Gornji dio kupaćeg kostima dizajniran je za vezanje iza vrata i na leđima. Kupaće gaćice klasičnog kroja s mogućnošću spuštanja sa strane.

Cijena u trenutku pregleda: 96,09 €

Aqua Speed jednodijelni kupaći kostim za punije modernog i bezvremenskog kroja

Jednodijelni kupaći kostim iz kolekcije Aqua Speed . Model je izrađen od jednobojnog materijala. Brzosušeća talijanska tkanina Carvico Tessuti koju karakterizira veća otpornost na kloriranu vodu i UV zračenje.

Cijena u trenutku pregleda: 33,25 €

Volite hrabre boje i želite izgledati seksi i neodoljivo? Zatim odaberite crveni do crveni kupaći kostim. Ovi kupaći kostimi dostupni su i za modele veće veličine. Crveni kupaći kostimi jedni su od najstrastvenijih kupaćih kostima ikad, bez obzira na kombinaciju koju odaberete. Ali pazite, crvena je boja toliko izražajna da vrlo lako može otkriti i istaknuti mane vašeg karaktera. Stoga se preporuča odabrati crveni kupaći kostim, na primjer, u kombinaciji s bijelim prugama. Crvena pripada energičnim osobama koje vole iskrenost i strast te se ne boje provocirati. Punim ženama pristaju takozvani tankini u crvenoj boji, gornji dio kao top koji skriva određene nedostatke i klasične gaćice.

Nemojte se bojati istaknuti svoje prednosti. Bubelke su obično obdarene velikim poprsjem i zaobljenom figurom. Zato pokažite svoj bujni dekolte i, naprotiv, pokušajte prekriti trbuščić i zadnjicu.