Bijeli ženski kupaći kostimi za punije

Ženski jednodijelni kupaći kostim za punije s uzorkom jedinstvenog dizajna

Jednodijelni Trendyol kupaći kostim s višebojnim printom impresionira svojim šarenim dizajnom i impresivnim uzorkom. Zahvaljujući kroju i materijalu pružaju udobnost. Ženski kupaći kostimi modernog dizajna pogodni su za uživanje u kupanju, vodenim sportovima i boravku na kopnu.

Cijena u trenutku pregleda: 22,09 €

Luksuzni dvodijelni kupaći kostim s uzorkom O’NEILL s atraktivnim elementima

Volite originalne modele? Želite li kupaći kostim koji impresionira na prvi pogled? Brinete li o okolišu? Onda su ovi bikiniji izrađeni od recikliranog materijala za vas. Ženski bikini O’Neill Surf Bikini Set je ljubav na prvi pogled. Osvojit će vas dizajnom boja, uzorkom, krojem i kvalitetom samog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 86,95 €

Kupaće hlače s uzorkom i visokim omotačem u struku

Budite originalni. Uživajte u boravku ne samo bilo gdje uz vodu ili u vodi, već iu vrtu, balkonu ili terasi. Najbolja odjeća za vruće dane za uživanje u kupanju, sunčanju ili jednostavnom izležavanju. Ovdje u učinkovitom i modernom kroju. Donji dio Rose kupaćeg kostima impresionira već na prvi pogled svojom kombinacijom boja i uzorkom. Kupaće hlačice udobnog kroja moderan su komad koji ćete cijeniti u smislu funkcionalnosti.

Cijena u trenutku pregleda: 16,30 €

Moderne kratke kupaće hlače s uzorkom udobnog kroja

Moderne kupaće hlače atraktivnog dezena izuzetno su udobne. Izrađene su od ugodnog, kvalitetnog, izdržljivog i brzosušećeg materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 20,77 €

Moderan bikini s uzorkom s efektom mršavljenja

Moderan bikini za mršavljenje s ojačanim naramenicama. Moderni bikiniji u crno-bijelom dizajnu s uzorkom s efektom mršavljenja pružaju udobnost. Izrađene su od visokokvalitetnog, izdržljivog i ugodnog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 29,09 €

Dvodijelni ženski kupaći kostim s volanom i efektnim krojem

Kupaćih kostima nikad dosta. Ovdje u impresivnoj formi. Model koji dokazuje da bikini može biti seksi i udoban u isto vrijeme. Za dame koje preferiraju kvalitetnu i bezvremensku modu. Dvodijelni kupaći kostim model 132806 marke Marko privući će vašu pažnju, ai vi u njemu. Oni će dodati atraktivnost, zavodljivost. U njima ćete se osjećati ugodno, udobno, seksi.

Cijena u trenutku pregleda: 61,55 €

Pojačani Dorina grudnjak za plivanje u modernom cvjetnom uzorku

Volite li originalnost? Hoćete li podnijeti kvalitetne komade? Imate previše kupaćih hlačica i nedostaje vam top? Želite li kreirati jedinstvenu kombinaciju za kupaći kostim? Tada ćete cijeniti kupnju ovog prekrasnog grudnjaka za plivanje. Grudnjak za kupaći kostim iz kolekcije Dorina u nježnim pastelnim bojama s modernim cvjetnim uzorkom oduševit će vas. I to iz mnogo razloga.

Cijena u trenutku pregleda: 9,89 €

Luksuzni AVA grudnjak za kupaći kostim za punije sa žicama

Gornji dio kupaćeg kostima SK 89 AVA modernog i bezvremenskog kroja izrađen je od ugodne mikrofibre s geometrijskim uzorkom. Model ima lagano ojačane košarice sa žicom. Udobne naramenice se mogu podešavati, ali se ne mogu odvojiti. Grudnjak se kopča na leđima.

Cijena u trenutku pregleda: 45,19 €

Dvodijelni kupaći kostim za veće veličine cvjetnog uzorka udobnog kroja

Ženski dvodijelni kupaći kostim L1126/2 Lorin u modernom i bezvremenskom cvjetnom uzorku izrađen je od ugodnog, kvalitetnog, izdržljivog i brzosušećeg materijala. Gornji dio kupaćeg kostima dizajniran je za vezanje iza vrata i na leđima. Kupaće gaćice klasičnog kroja s mogućnošću spuštanja sa strane.

Cijena u trenutku pregleda: 96,09 €

Bijeli kupaći kostim na prvi je pogled nježan i romantičan. Može se reći da su simbol nevinosti. Bijeli kupaći kostimi su vrlo popularni, jer bijela boja krije savršenstvo. Stoga ovu boju najčešće biraju ljudi koji vole perfekcionizam. Iako ova boja nema baš mršavljenje, u njoj mogu uživati ​​i pune žene. Najbolje, naravno, u kombinaciji s crnom. Treba imati na umu da bijela boja otkriva puno. Ako imate lijepo preplanulu kožu, onda će bijeli kupaći samo naglasiti vašu preplanulost.

Tako se bijelim kupaćim kostimom možete počastiti čak i ako vaša figura nije savršena, samo morate mudro birati. U svakom slučaju, ova boja najviše odgovara dvodijelnim kupaćim kostimima. Jednodijelni bijeli kupaći kostim ne izgleda baš elegantno. Ako niste sigurni bi li vam ova boja pristajala, jednostavno ih prvo isprobajte. Bijeli kupaći kostimi prikladniji su za mlade i bolje izgledaju na savršeno fit figuri.